07.06.2023

  • Asta mai înseamnă că un procent de 58,67 la sută dintre românii eligibili la vaccinare, reprezentând 11.583.712 persoane, sunt nevaccinate.

  • Deocamdată, obligativitatea purtării măștii în spațiile deschise a fost ridicată, însă, așa cum ne-a obișnuit deja, în ultimul an și jumătate Guvernul, această obligativitate poate fi oricând reinstituită.

  • Conform protocoalelor stabilite prin ordine ministeriale, o mască, odată scoasă de pe față, trebuie aruncată și înlocuită cu una nouă.

  • Acest lucru, evident, nu a fost respectat niciodată, însă, mergând pe o variantă de mijloc, tot ar fi nevoie de două astfel de măști zilnic, pentru fiecare persoană.

05/01/22 08:18

În 2022, un român care câștigă salariul minim pe economie ar putea plăti 72 la sută din salariu pe măsurile impuse în pandemie

​​​​​​​Zece teste RT-PCR lunar, care să acopere câte 72 de ore fiecare, sau 15 teste antigen rapide autorizate oficial, care să acopere 48 de ore fiecare, obligatorii pentru persoanele nevaccinate pentru a avea acces în anumite spații publice și private reprezintă o afacere...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook