05.08.2020

  • Apropierea alegerilor, după o perioadă de criză sanitară prelungită, ridică, și în 2020, o chestiune referitoare la Justiție.

  • „Așadar, în acest moment, există o decizie constituțională a națiunii române, conform căreia funcționarea justiției poate fi modificată exclusiv de Puterea Legislativă, cu respectarea tuturor garanțiilor pe care le oferă procedurile parlamentare.

  • Conform Autorității Electorale Permanente, care a validat, din punct de vedere electoral, acest referendum, la această întrebare au răspuns cu “DA” 6.477.865de cetățeni cu drept de vot.

  • Conform site-ului Presa Curată, Morar, care nu poate fi suspectat de afinități politice cu PSD, precizează că actualul premier al României, Ludovic Orban, nici măcar nu înțelege sensul deciziilor Curții Constituționale.

06/07/20 14:10

În timp ce încalcă Referendumul pe Justiție, premierul Orban îndeamnă cetățenii să nu respecte deciziile CCR

Apropierea alegerilor, după o perioadă de criză sanitară prelungită, ridică, și în 2020, o chestiune referitoare la Justiție. Atacurile, din ultima vreme, venite dinspre Palatul Victoria, către mai multe instituții de aplicare sau de veghere asupra respectării legii, au...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook