15.08.2020

  • Social-democrații îl așteaptă, astăzi, pe premierul Ludovic Orban să dea explicații, în cadrul „Orei Primului Ministru” în legătură cu modul în care Guvernul a acționat în timpul pandemiei.

  • Șeful propus al acestei comisii este ex-ministrul Muncii Marius Budăi, care a precizat că ancheta va include audierea cetățenilor, a instituțiilor, dar și a membrilor Guvernului.

  • Fostul ministru al Muncii Marius Budăi este propunerea PSD pentru conducerea Comisiei parlamentare de anchetă privind achiziţiile şi gestionarea stării de urgenţă.

  • Urmând ca, mâine, să înceapă lucrările Comisiei de anchetă parlamentară care vizează achizițiile guvernamentale făcute în această perioadă.

06/07/20 14:10

Începe ancheta parlamentară „Ce a făcut Guvernul în pandemie”. Orban, chemat să dea explicații în scandalul Unifarm. Comisia de anchetă începe, de mâine, să lucreze

Sesiunea extraordinară a Parlamentului debutează în forță. Social-democrații îl așteaptă, astăzi, pe premierul Ludovic Orban să dea explicații, în cadrul „Orei Primului Ministru” în legătură cu modul în care Guvernul a acționat în timpul pandemiei. Urmând ca, mâine, să înceapă...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook