21.06.2018

PE SCURT

  • Doar 7 dintre aceste cercetări au fost studii randomizate controlate (standardul principal în cercetarea clinică), la acestea participând 1.003 persoane care au fost monitorizate, în medie, timp de 6 luni.

  • Am descoperit că informațiile din cercetările clinice nu susțin în mod clar beneficiile scontate ale îndulcitorilor artificiali pentru controlul greutății, a adăugat acesta.

17/07/17 15:00

Îndulcitorii artificiali, extrem de periculoşi pentru sănătate. Vezi cu ce BOLI GRAVE sunt asociaţi

Consumul de îndulcitori artificiali precum aspartam, sucraloză și stevia, din ce în ce mai răspândit, ar putea avea, conform datelor recente, efecte negative asupra metabolismului, a microflorei intestinale și a apetitului, chiar dacă dovezile sunt încă clare. Pentru o...

Romania TV ·

Unii îndulcitori artificiali, asociați cu creșterea riscului de îngrășare, boli cardiovasculare și alte probleme de sănătate (studiu)

Îndulcitorii artificiali ar putea fi asociați cu o creștere în greutate și o accentuare a riscului de obezitate, diabet, hipertensiune și boli cardiovasculare, potrivit unui nou studiu publicat în Jurnalul Asociației Medicilor Canadieni (CMAJ), citat luni de MedicalXPress....

Agerpres ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook