09.12.2019

PE SCURT

  • Fostul preşedinte al PSD şi câştigătorul de facto al alegerilor prezidenţiale din anul 2009, Mircea Geoană, a fost numit în funcţia de adjunct al secretarului general al NATO.

  • “Sunt mândru să fiu desemnat de către Secretarul General al NATO, Jens Stoltenberg, ca următorul Secretar General Adjunct.

  • Despina Neagoe remarcând, de asemenea”discreția absolută a procedurilor premergătoare numirii” și,în egală măsură „abilitatea cu care (Mircea Geoană n.n.) a păstrat anonimatul acestei ascensiuni”.

  • Afirmație la care subscriu fără rezerve și care aparține doamnei Despina Neagoe, un om cu bogată experiență în domeniul comunicării politice și diplomatice.

18/07/19 10:02

Învățăminte ale unei știri de bun augur

Acum când, cu mic cu mare, așteptăm cu sufletul la gură să aflăm dacă Laura Kovesi va căpăta mult râvnitul caftan pentru a ocupa mult postul de șefă a Parchetului European, iată că primim o  veste la care cutez să spun că puțini dintre noi se așteptau:Mircea Geoană va fi...

Jurnalul ·

Mircea Geoană, adjunct al secretarului general NATO

Fostul preşedinte al PSD şi câştigătorul de facto al alegerilor prezidenţiale din anul 2009, Mircea Geoană, a fost numit în funcţia de adjunct al secretarului general al NATO. Anunţul a fost făcut de către şeful Alianţei Nord Atlantice, Jens Stoltenberg, chiar pe pagina...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook