18.01.2019

  • Pe ordinea de zi se mai află şi un proiect de hotărâre care prevede actualizarea indicatorilor tehnico-economici pentru restaurarea şi punerea în valoare a Palatului Voievodal Curtea Veche.

  • Titlul de cetăţean de onoare al Bucureştiului urmează să fie conferit filologului Eugen Simion, pentru contribuţia sa la promovarea consecventă a creaţiilor fundamentale ale literaturii române, conform altui proiect de hotărâre.

  • Vor fi supuse votului şi şapte proiecte de hotărâre care vizează trecerea unor bunuri aparţinând domeniului public sau privat al Municipiului Bucureşti în administrarea a unor companii municipale.

  • Astfel, valoarea totală (exclusiv TVA) a obiectivului de investiţii va fi de 38 de milioane de lei, din care lucrările de construcţii şi montaj reprezintă 28,4 milioane lei.

16/05/18 13:06

Şedinţă CGMB: Finanţarea anvelopării termice a 132 de blocuri, pe ordinea de zi

Astfel, consilierii generali urmează să dezbată preluarea documentaţiei tehnico-economice pentru 101 blocuri din sectorul 3, 16 blocuri din sectorul 4 şi 15 blocuri din sectorul 6, în vederea înscrierii în Programul local multianual privind creşterea performanţei energetice....

Obiectiv ·

Şedinţă CGMB: Finanţarea anvelopării termice a 132 de blocuri, pe ordinea de zi

Obiectiv

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook