04.08.2020

PE SCURT

  • Ședința Camerei Deputaților de marți, în care trebuia să se dezbată moțiunea simplă “Guvernul PNL după Grindă se cunoaşte!”, a fost închisă din cauza stării de sănătate a ministrului Dezvoltării, Ion Ștefan.

  • Ministrul Ştefan este acuzat, în moţiunea simplă iniţiată de PSD, prin care i se cere demisia, de fals în acte publice, “neanchetat încă de organele abilitate, din motive greu de înţeles”.

  • Chiar în acest moment, pe site-ul Camerei Deputaţilor, la pagina deputatului Ion Ştefan pot fi consultate două declaraţii de avere cu un conţinut contradictoriu, dar care poartă aceeaşi semnătură a domnului ministru.

  • Potrivit documentului, ministrului Ion Ștefan i se mai reproșază că a redus Direcția de integritate și anti-corupție ”la un rol minuscul”.

09/06/20 17:00

Ședința Camerei Deputaților s-a încheiat din cauza stării de sănătate a ministrului Dezvoltării

Ședința Camerei Deputaților de marți, în care trebuia să se dezbată moțiunea simplă “Guvernul PNL după Grindă se cunoaşte!”, a fost închisă din cauza stării de sănătate a ministrului Dezvoltării, Ion Ștefan. Dezbaterea urmează să aibă loc la o altă dată. ”Datorită stării...

Jurnalul ·

A început dezbaterea moțiunii simple “Guvernul PNL după Grindă se cunoaşte! ”

Camera Deputaților a început, la momentul transmiterii știrii, ședința în care se dezbate moțiunea simplă “Guvernul PNL după Grindă se cunoaşte!”, împotriva ministrului Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, Ion Ştefan, iniţiată de 77 de deputaţi. Ministrul...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook