22.05.2018

PE SCURT

  • Brennan, care a petrecut mulți ani în Orientul Mijlociu, a manifestat totodată rezerve față de perspectiva ca în zonă să prindă contur democrații de tip occidental.

  • AGERPRES/(AS — autor: Mihaela Toth, editor: Gabriela Ionescu, editor online: Evelin Ceciu)

  • Să fi susținut orbește opoziția și să fi aruncat pur și simplu arme în Siria ar fi putut duce la o situație mai gravă decât avem azi, a mai spus Brennan.

  • El a menționat însă că ar fi fost problematic și să se acorde sprijin militar mai devreme opoziției siriene, așa cum spun că ar fi trebuit făcut unii critici ai administrației Obama.

11/01/17 14:26

Șeful CIA: Marea greșeală a administrației Obama

Chiar dacă oamenii din Orientul Mijlociu vor libertate individuală, "conceptul de democrație este ceva ce încă nu s-a înrădăcinat realmente în bună parte din oamenii, culturile și țările de aici", a apreciat liderul Agenției centrale de informații a SUA într-un interviu...

DCnews ·

Șeful CIA: Marea greșeală a administrației Obama

DCnews

Șeful CIA: Administrația Obama a calculat greșit consecințele Primăverii arabe

Administrația președintelui american Barack Obama a supraestimat urmările Primăverii arabe, așteptându-se ca democrația să prindă rădăcini în această regiune, a declarat directorul CIA, John Brennan, citat miercuri de agenția de presă iordaniană Petra. Chiar dacă oamenii...

Agerpres ·

Șeful CIA: Administrația Obama a calculat greșit consecințele Primăverii arabe

Agerpres

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook