05.12.2022

PE SCURT

  • Raed Arafat a anunțat vineri că se așteaptă decizia instanței pentru semnarea contractului de achiziționare a testelor de salivă necesare în școli, după ce o firmă a depus o contestație la CNSU, scrie Mediafax.

  • „În actuala licitație, când s-a ajuns la IGSU să semneze a primit o înștiințare de la ONAC că există o contestație care este la nivelul CNSC.

  • Referitor la lotul 1, care a fost blocat prin contestație, au mai apărut și alte contestații chiar la sfârșitul perioadei în care se puteau depune”, anunță Raed Arafat.

  • Legea ne permite, după asta, chiar dacă merge petentul a doua instanță, totuși, să semnăm.

13/01/22 17:39

Șeful DSU, Raed Arafat, despre licitația privind testele de salivă: Se așteaptă decizia instanței!

Raed Arafat a anunțat vineri că se așteaptă decizia instanței pentru semnarea contractului de achiziționare a testelor de salivă necesare în școli, după ce o firmă a depus o contestație la CNSU, scrie Mediafax. „În actuala licitație, când s-a ajuns la IGSU să semneze a...

Jurnalul ·

Șeful DSU, Raed Arafat, despre licitația privind testele de salivă: Au mai apărut și alte contestații

Raed Arafat a anunțat joi că licitația privind testele de salivă pentru elevi a fost contestată și de alte firme. El spune că după prima decizie a instanțelor de judecată, IGSU ar putea semna contractele subsecvente și livra testele de salivă în școli. „Licitația pe...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook