04.03.2021

PE SCURT

  • Întrucât la ieșirea din orașul Vălenii de Munte, șoferul autoturismului nu a oprit la semnalul polițistului rutier, mașina acestuia a fost urmărită de anchetatori.

  • Potrivit Poliției Prahova, șoferul a fost prins de polițiști sâmbătă dimineață, iar la testarea cu aparatul etilotest rezultatul a fost negativ.

  • Știre inițială Încă un șofer a fost împușcat de polițiști, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după o urmărire în Prahova.

  • Se efectuează cercetări, fiind informat și procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte.

19/12/20 11:44

Șoferul implicat în urmărirea din Prahova terminată cu împușcarea unui bărbat a fost prins

UPDATE: Șoferul implicat în urmărirea din Prahova terminată cu împușcarea unui bărbat a fost prins. În incident fusese împușcat un bărbat aflat în autoturism, iar șoferul era căutat. Potrivit Poliției Prahova, șoferul a fost prins de polițiști sâmbătă dimineață, iar la...

Jurnalul ·

Încă un șofer împușcat de polițiști, după o urmărire ca-n filme, în Prahova

Încă un șofer a fost împușcat de polițiști, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după o urmărire în Prahova. În urmă cu câteva zile, o urmărire de peste 80 de kilometri, din județul Iași în județul Botoșani, se sfârșea tragic pentru un alt șofer care nu a oprit la semnalele...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook