22.06.2018

  • * Procurorii anticorupție au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de președintele Consiliului Județean (CJ) Ilfov, Marian Petrache, pentru luare de mită și șantaj.

  • * Premierul Sorin Grindeanu i-a prezentat președintelui Consiliului European, Donald Tusk, la Bruxelles, prioritățile Guvernului României și a reafirmat angajamentul de a continua lupta împotriva corupției.

  • * Mihai Gâdea și Mugur Ciuvică au fost audiați la Înalta Curte de Casație și Justiție, în calitate de martori, în dosarul privind șantajarea administratorului RCS&RDS Ioan Bendei.

  • * Curtea Constituțională a României va discuta în 7 martie sesizarea Avocatului Poporului referitoare la legea care interzice persoanelor condamnate să fie membri ai Guvernului, au comunicat pentru AGERPRES oficiali ai CCR.

17/02/17 20:19

ȘTIRILE SERII BUCUREȘTI - 17 FEBRUARIE

Procurorii DNA au dispus efectuarea urmăririi penale față de actuali și foști edili ai municipiului Timișoara, printre care și Nicolae Robu, pentru abuz în serviciu în legătură cu vânzarea ilegală de imobile naționalizate. * Theodor Paleologu, fost ministru al Culturii,...

Agerpres ·

ȘTIRILE SERII BUCUREȘTI - 17 FEBRUARIE

Agerpres

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook