06.12.2019

  • Membrii Gărzii Naţionale ar ajuta la gestionarea centrelor pentru migranţi adulţi doar în oraşele Donna, în estul frontierei cu Mexicul, şi Tornillo, la mijlocul frontierei.

  • De asemenea, ei vor oferi ajutor la diferite puncte de intrare în ţară şi pe aeroporturile din El Paso şi Laredo, unde prezenţa lor ar ameliora securitatea şi ar permite fluidizarea traficului de pasageri.

  • Aceste centre de reţinere nu au fost niciodată făcute pentru a gestiona volumul de migranţi care ne sosesc, a explicat, pentru CNN, Robert Perez, şeful-adjunct al Agenţiei pentru supravegherea frontierelor.

  • Potrivit cifrelor poliţiei de frontieră, 223.263 de persoane au fost reţinute în sectorul văii Rio Grande între octombrie 2018 şi mai 2019, o creştere de 124% în raport cu anul precedent.

09/07/19 14:08

1.000 de soldaţi suplimentari pentru gestionarea crizei migraţiei în SUA

Pentagonul a informat într-un comunicat că a primit o cerere pentru autorizarea a 1.000 de membri ai Gărzii Naţionale din Texas care să ajute agenţii însărcinaţi cu supravegherea frontierelor (Customs and Border Protection, CBP), debordaţi de numărul de refugiaţi care intră...

DCnews ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook