04.08.2020

PE SCURT

  • Suprafețele declarate de fermieri drept calamitate de secetă le depășesc pe cele care au fost anunțate ca însămânțate în toamnă, a declarat luni ministrul Agriculturii Adrian Oros.

  • În context, Oros a anunțat că a fost pus la punct, împreună cu Ministerul Economiei, o schemă de sprijin pentru cumpărarea de echipament pentru udare.

  • Noi vrem să-i despăgubim pe toţi cei care sunt păgubiţi, dar datele după care calculăm şi vom face aceste despăgubiri trebuie să fie date reale, a adăugat Adrian Oros.

  • Oros spune că vrea ca verificărrile să fie încheiate până la 15 iunie, astfel încât să poată începe acordarea despăgubirilor.

25/05/20 12:36

1.6 milioane de hectare de culturi agricole sunt afectate de secetă

Circa 1,6 milioane de hectare de culturi agricole sunt calamitate de secetă, a anunțat ministrul Agriculturii, Adrian Oros. "În ceea ce priveşte procesele verbale de constatare a pagubelor, din înştiinţările făcute de către fermieri, sunt 1,6 milioane hectare calamitate,...

Jurnalul ·

Oros: Suprafețele declarate de fermieri drept calamitate de secetă le depășesc pe cele însămânțate

Suprafețele declarate de fermieri drept calamitate de secetă le depășesc pe cele care au fost anunțate ca însămânțate în toamnă, a declarat luni ministrul Agriculturii Adrian Oros. „Fie că raportările au fost greșite în toamnă, fie echipele care fac verificările nu își...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook