26.02.2020

  • Evenimentul de la Sala Radio, derulat în colaborare cu Institutul PolonezBucureşti, se va desfășura sub bagheta dirijorului CIPRIAN MARINESCU, director muzical, concert maestru și solist alHarmonious Chamber Orchestradin Osaka – Japonia.

  • A fost elev al Liceului de MuzicăGeorge Enescudin București, a studiat apoi sub îndrumarea marelui violonist Ștefan Gheorghiu și a fost student al ConservatorulCiprian Porumbescu, devenit astăzi Universitatea Națională de Muzică București.

  • Născută la Cracovia, BEATA BILINSKAși-a desăvârșit studiile la Berlin și în 2003 a debutat în celebra sală de concerte Carnegie Halldin New York.

  • A participat la numeroase festivaluri din Polonia și a susținut concerte în întreaga lume: Austria, Argentina, China, Danemarca, Elveţia, Finlanda, Franţa, Germania, Japonia, SUA etc.

05/11/19 12:33

170 de ani de la dispariția lui CHOPIN: pianista poloneză BEATA BILINSKA cântă Chopin la Sala Radio

Sensibilitate. Romantism. Poezie transformată în muzică. Iată câteva dintre noțiunile asociate cu creația, dar și cu viața lui CHOPIN, marele compozitor și pianist de origine poloneză și franceză, devenit un portret ideal al eroului romantic. În doar 39 de ani de viață,...

Jurnalul ·

170 de ani de la dispariția lui CHOPIN: pianista poloneză BEATA BILINSKA cântă Chopin la Sala Radio

Jurnalul

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook