30.10.2020

PE SCURT

  • La eveniment participă și ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, şi şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Dan-Paul Iamandi.

  • Un convoi de 20 de camioane cu echipamente sanitare pleacă din București spreChișinău, RepublicaMoldova, pentru sprijinirea acestei țări în luptaîmpotriva epidemiei de coronavirus.

  • Convoiul se va deplasa din rondul din Piaţa Victoriei în direcţia DN1, pe Bulevardul Aviatorilor, în prezența premierului Victor Orban.

  • Guvernul a aprobat, în şedinţa de săptămâna trecută, acordarea unui ajutor umanitar pentru Republica Moldova în valoare de 16,5 milioane de lei, sub formă demateriale sanitare.

06/05/20 12:12

20 de camioane cu echipamente sanitare pleacă în Moldova

20 de camioane cu echipamente sanitare pleacă în Republica Moldova. Ajutorul oferit de statul român se ridică la 16,5 milioane de lei. După ce România i-a ajutat pe italieni cu medici, acum le-a venit rândul moldovenilor. 20 de camioane de echipamente sanitare pleacă...

Jurnalul ·

Un convoi de 20 de camioane pleacă spre Chișinău cu echipamente medicale

Un convoi de 20 de camioane cu echipamente sanitare pleacă din București spre Chișinău, Republica Moldova, pentru sprijinirea acestei țări în lupta împotriva epidemiei de coronavirus. Convoiul se va deplasa din rondul din Piaţa Victoriei în direcţia DN1, pe Bulevardul Aviatorilor,...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook