15.07.2020

  • Potrivit edilului, alături de acesta, la semnarea contractului a fost prezent şi directorul societăţii Transloc din Târgu Jiu, Mihai Paraschiv.

  • Mai mult, avem dovada palpabilă că ni se deblochează proiectele de la Bucureşti şi vreau să-i mulţumesc domnului ministru Ion Ştefan (Ministerul Dezvoltării n.r.) care îmi promisese, de altfel, acest lucru.

  • Primim această finanţare cu braţele deschise pentru că modernizează nu numai transportul în comun din municipiu, ci rezolvă mult mai multe probleme care se acutizaseră în timp.

  • Obiectivul general al proiectului îl constituie reducerea emisiilor de carbon în municipiul Târgu Jiu prin reabilitarea, modernizarea şi extinderea sistemului de transport public prin troleibuz.

12/12/19 13:38

24 milioane de euro pentru modernizarea transportului în comun din Târgu Jiu

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a semnat, la sediul Agenţiei pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud-Vest Oltenia, un contract în valoare de aproximativ 24 de milioane de euro pentru modernizarea transportului în comun. Valoarea proiectului este de 109.680.249,72...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook