14.07.2020

  • Lungu a precizat că, în zilele următoare, va semna şi contractul de execuţie cu Asocierea SC General Construct SRL Suceava şi SC Art Peisaj SRL Suceava, care a câştigat licitaţia.

  • Este un proiect complex care va aduce un plus dezvoltării durabile a municipiului Suceava, utilizând soluţii constructive şi tehnologii moderne, a spus ministrul Ştefan.

  • Proiectul prevede alei tip belvedere, alte alei principale din granit de patru metri lăţime, din care doi metri pentru circulaţia pietonilor, iar doi metri pentru biciclişti, dar şi alei secundare din piatră cubică.

  • Zona sportivă va cuprinde un teren pentru gimnastică aerobică, două locuri de joacă pentru copii, două terenuri de tenis, terenuri de volei şi badminton.

10/12/19 22:02

3 milioane de euro pentru amenajarea zonei de agrement a râului Suceava

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a semnat la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, împreună cu ministrul de resort Ion Ştefan, contractul de finanţare pentru proiectul "Revitalizare spaţiu public urban din municipiul Suceava", respectiv amenajarea zonei...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook