24.10.2020

  • Propunerea legislativă a fost respinsă de către Comisiile de specialitate ale Senatului, dar raportul comun nu a mai ajuns sa fie votat in plen, din cauza îndeplinirii termenului formal de adoptare tacită.

  • În aceste condiții, Asociația Industriei de Vaping, în numele membrilor și a partenerilor săi, solicită Camerei Deputațilorrespingerea proiectului de lege L443/2019aflat actualmente în dezbatere la nivelul Parlamentului României.

  • Cel mai grav aspect îl reprezintă faptul că inițiativa legislativă pune semnul egalității între țigarete și produsele de vapat.

  • Acestea din urmă utilizează o tehnologie nouă, care ar putea reprezenta una dintre cele mai mari oportunități în domeniul sănătății publice din ultimii 20 de ani.

18/10/19 09:27

350.000 de fumători care vor să renunțe la acest viciu, condamnați tacit!

Săptămâna aceasta, Senatul României ar fi trebuit să voteze Raportul de respingere a Proiectului de lege care urmărește suprareglementarea comerțului cu produse din tutun și implică, printre altele, restricționarea totală a comunicării pentru produsele de vapat cu potențial...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook