12.07.2020

  • Astfel, în total 5.500 de elevi din mediul rural, din 30 de județe, intră în anul școlar 2019-2020 în Laboratoarele Digitaliada.

  • Acestea sunt complet echipate cu 1.500 tablete, 52 de laptopuri, 50 de videoproiectoare și ecrane de proiecție, precum și cu materiale digitale educaționale pentru Matematică și Informatică, selectate și pregătite de experți educaționali.

  • Pentru a-i pregăti pe elevi pentru oportunitățile viitorului, Fundația Orange a investit în cele patru ediții Digitaliada 2 milioane euro.Fundația Orange susține educația digitală la nivelnațional.

  • Laboratoarele Digitaliada pot fi folosite însă de către orice profesor al școlii, nu doar de către profesorii de matematică și TIC cărora li se adresează programul.

05/11/19 10:24

50 de școli încep anul școlar în Digitaliada

Aceste școli noi sunt: Șieu (Bistrița-Năsăud), Sânpetru (Brașov), 23 august (Constanța), Roata de Jos (Giurgiu), Bretea Română (Hunedoara), Recea (Maramureș), Acățari (Mureș), Deveselu (Olt), Putna (Suceava) și Roești (Vâlcea). Noile școli intrate în programul Digitaliada...

EurActiv ·

50 de școli încep anul școlar în Digitaliada

EurActiv

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook