05.10.2022

  • Ajunsă la cea de-a VIII-a ediție, Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat este un concurs anual de tradiție, organizat de ECOTIC și dedicat inițiativelor de protecție a mediului și conservare a resurselor planetei.

  • Marele Premiu pentru Companii: Studioplot Proiect câștigător: Tubatect Premiile au fost decernate în cadrul unui eveniment festiv, ce a avut loc vineri, 9 decembrie 2016, la Hotel Intercontinental, București.

  • Organizat încă din anul 2009, concursul își propune să aducă în fața publicului larg inițiative cât mai diverse de responsabilitate eco-socială din România.

  • Aceasta demonstrează creșterea preocupărilor românilor pentru asigurarea unui mediu curat și pentru economisirea resurselor', a declarat Valentin Negoiță, Președintele ECOTIC.

12/12/16 12:20

98 de proiecte înscrise în concursul Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat

Ajunsă la cea de-a VIII-a ediție, Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat este un concurs anual de tradiție, organizat de ECOTIC și dedicat inițiativelor de protecție a mediului și conservare a resurselor planetei. 98 de proiecte au fost înscrise în ediția din acest an, cele...

Agerpres ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook