08.04.2020

  • Validitatea acestor speranțe este chestionată fără ironie sau cinism de către cineasta Mila Turajlic în filmul ei „Cealaltă parte a tuturor lucrurilor”, unul dintre cele mai premiate documentare ale ultimilor ani.

  • În ultima seară a primei ediții One World Romania la Arad, la Cinema Arta, va avea loc avanpremiera filmului Ivanei Mladenovic, „Ivana cea groaznică”, premiat la Locarno și la Zagreb.

  • Dar ediția One World Romania la Arad care a debutat vineri nu se va rezuma la tematica centrală, ci va explora și alte realități și problematici diverse și relevante pentru lumea contemporană.

  • Pe 6 decembrie a fost o zi dedicată migrației, printr-o proiecție specială pentru liceeni urmată de o dezbatere cu Gabriela Leu, coordonatoarea de comunicare la Înaltul Comisariat ONU pentru Refugiați.

07/12/19 21:25

A început prima ediție One World Romania la Arad

Prima ediție a festivalului de film documentar „One World Romania la Arad”  propune pe parcursul a trei zile, între 6 și 8 decembrie, la Cinematograful Arta, proiecții de filme, dezbateri cu invitați speciali și evenimente dedicate elevilor de liceu. În 2019 marcăm 30 de...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook