29.09.2020

  • Noul număr al revistei “Film” apare , după perioada de izolare generată de pandemie şi în zilele unui început de relaxare cu dilatări şi contractări ale speranţelor colective, în funcţie de mersul evenimentelor.

  • Dosarul analizează, din perspective diferite, şi programele de film oferite de Cinematecă, de platformele TIFF Unlimited sau de One World Romania, care au dat cinefililor senzaţia continuităţii.

  • Interviurile numărului, de la rubrica „Prim-plan”, ambele realizate de Marilena Ilieşiu, se configurează ca două portrete surprinzătoare a unor actori distribuiţi în apreciate filme recente , Julieta Szönyi şi Teodor Corban.

  • Dar au fost luni în care viaţa cinematografică a continuat, în ciuda închiderii cinematografelor, şi acestor forme de supravieţuire le este dedicat dosarul principal al numărului, „Ecranul de acasă”.

11/07/20 13:20

A apărut revista “FILM” nr 2/2020

Noul număr al revistei “Film” apare , după perioada de izolare  generată de pandemie şi  în zilele unui început de relaxare cu dilatări şi contractări ale speranţelor colective, în funcţie de mersul evenimentelor. Publicaţia trimestrială dedicată în principal filmului românesc ...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook