05.12.2020

  • Acțiunea noului roman are loc la Universitatea Yale, unde societățile secrete ascund mistere supranaturale, conexiuni de familie și trafic de droguri.

  • În universul fantasy creat deBardugo, aceste societăți nu produc doar viitori membri pentru CIA, manageri excepționali, judecători ai Curții Supreme și așa mai departe, ci și purtători de magie.

  • De aceeaşi autoare, la Editura Trei au apărutRegatul Umbrelor,Regatul FurtunilorșiRegatul Luminilor(Trilogia Grisha),Banda celor șase ciorişi continuarea sa,Răzbunarea ciorilor, precum şiRegele cicatricilor, primul volum din seria Nikolai Lantsov.

  • –Booklist Leigh Bardugo, autoare de bestselleruri New York Times, s-a născut la Ierusalim, a crescut la Los Angeles şi a studiat literatura la Universitatea Yale.

11/10/20 23:06

„A noua casă” de Leigh Bardugo

„A noua casă” este prima carte pentru cititorul adult pe care o scrie Leigh Bardugo, autoarea americană care a devenit cunoscută în întreaga lume pentru seriile pentru adolescenți # 1 bestseller New York Times: Grisha și Banda Celor Șase Ciori. Acțiunea noului roman are...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook