06.12.2019

  • Cu o nouă conducere aleasă, prin votul delegaților de sâmbătă, de la congres, Partidul Social Democrat pregătește următoarea mișcare de eliminare a oamenilor fostului președinte, Liviu Dragnea, din funcțiile de decizie.

  • “Din această săptămână începe evaluarea membrilor Executivului și, în funcție de lucrul acesta, vom decide cine pleacă și cine rămâne la Palatul Victoria”, a anunțat premierul Viorica Dăncilă.

  • Pe această listă a posibililor remaniați se află ministrul de Interne, Carmen Dan, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, dar și ministrul Agriculturii, Petre Daea.

  • Alte nume aflate pe această listă sunt al ministrului de Externe, Teodor Meleșcanu, al vicepremierului și ministru al Dezvoltării, Daniel Suciu, dar și numele lui Anton Anton.

02/07/19 08:46

A trecut Congresul. Urmează mazilirea oamenilor lui Dragnea din Guvern

Cu o nouă conducere aleasă, prin votul delegaților de sâmbătă, de la congres, Partidul Social Democrat pregătește următoarea mișcare de eliminare a oamenilor fostului președinte, Liviu Dragnea, din funcțiile de decizie. De această dată, este vorba despre posturile guvernamentale....

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook