28.02.2021

  • Potrivit ISU Teleorman, la locul accidentului au intervenit două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Zimnicea, cu o ambulanță SMURD și o autospecială de descarcerare, precum și un echipaj medical al SAJ Teleorman.

  • În urma accidentului, doi bărbați, de 24 și 35 de ani, conștienți și cooperanți, cu multiple traumatisme, au fost preluați de echipajele medicale și transportate la Spitalul Județean din Alexandria.

  • Pe raza localităţii Piatra a avut loc un grav accident rutier, cu două autoturisme implicate şi două victime, dintre care una încarcerată.

  • Victima de 35 de ani a fost găsită încarcerată la sosirea echipajelor de pompieri, eliberarea acesteia realizându-se rapid cu accesoriile din dotarea autospecialei de descarcerare.

01/01/21 18:48

Accident grav în Teleorman. Două persoane au fost rănite

Un accident în care au fost implicate două mașini a avut loc vineri în localitatea Piatra, județul Teleorman. În urma impactului au fost înregistrate două victime, dintre care una a rămas încarcerată. Potrivit ISU Teleorman, la locul accidentului au intervenit două echipaje...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook