29.05.2020

  • Au fost implicate cinci persoane, una din autotrailer și patru în autoturism”, a anunțat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava, Alin Găleată.

  • „Pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul a două ambulanțe SAJ, intervin la un accident rutier petrecut între un trailer și un autoturism, pe raza localității Drăgușeni.

  • În acest caz a fost declanșată și o anchtă de Inspectoratului de Poliție Suceava, urmând să fie stabilite împrejurările în care a avut loc accidentul și cine este vinovat.

  • Accidentul a avut loc pe DN 2, după ce trailerul și autoturismul s-au ciocnit frontal, circulația între Roman și Fălticeni desfășurându-se pe un fir, alternativ.

07/03/20 16:44

Accident grav pe DN 2: Un bărbat a murit și alte cinci persoane au fost rănite

O persoană a murit și alte cinci au fost rănite, sâmbătă, într-un accident de circulație petrecut pe DN 2 în județul Suceava după ce un autoturism și un trailer s-au ciocnit frontal pe raza localității Drăgușeni– transmite corespondentul MEDIAFAX. „Pompierii militari cu...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook