01.04.2020

  • Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba a intervenit cu forţe de la Aiud şi Alba Iulia pentru descarcerarea şoferului şi acordarea primului ajutor medical.

  • Trenul, care făcea legătura între Sighişoara şi Cluj Napoca, este format din locomotivă şi două vagoane, rămânând deocamdată staţionat.

  • Echipajele ISU au intervenit şi pentru acordarea de ajutor medical pentru un pasager din tren, care este asistat medical în urma unui traumatism cranio-cerebral şi care va fi transportat la spitalul din Aiud.

  • El prezenta leziuni traumatice incompatibile cu viaţa şi a fost declarat decedat, au transmis reprezentanţii ISU Alba.

12/11/19 10:37

Accident TERIBIL în Alba. Un camion a fost spulberat de tren. Șoferul a murit pe loc. Un călător din garnitură, cu traumatism cranio-cerebral

Şoferul unui camion a murit după ce vehiculul pe care îl conducea a fost lovit, marţi dimineaţa, de un tren de pasageri pe raza localităţii Beldiu, între oraşele Teiuş şi Aiud, un pasager din garnitură suferind un traumatism cranio-cerebral minor şi alţi trei, atacuri de...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook