17.01.2021

  • Printre actorii care au „intrat la apă” în expoziția „WaterLear” se numără Marius Manole, Mihai Constantin, Crina Semciuc, Monica Davidescu, Raluca Aprodu, Istvan Teglas, Ioan Andrei Ionescu, Alexandra Sălceanu și Tudor Istodor.

  • „Avem în această seară o expoziție de fotografie artistică în care veți putea vedea personajele acestui spectacol, realizate în timpul repetițiilor de Florin Ghioca, fotograful Teatrului Național.

  • Cred că spectacolul realizat remarcabil de David Doiashvili este unul dintre cele mai bune din ultimii ani din teatrul românesc și cu siguranță unul dintre cele mai spectaculoase din punct de vedere vizual.

  • Sperăm ca pe viitor să existe asemenea leagăne în toate orașele țării”, a mai precizat fotograful și jurnalistul Florin Ghioca.

08/01/20 15:50

Actorii TNB fac fapte bune prin intermediul unei expoziții de fotografie

Joi seara, la Teatrul Național din București a fost vernisată expoziția de fotografie „WaterLear”, semnată Florin Ghioca, fotograful oficial al TNB. Au fost prezentate publicului 20 de portrete spectaculoase ale actorilor care joacă în „Regele Lear”, regizat de David Doiashvili....

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook