08.07.2020

  • Principiul de functionare Funcționarea unei baterii electrice se bazează pe producerea anumitor procese chimice atunci când bateria este expusă structurii interne a unei surse de curentul electric.

  • Un acumulator electric sau un acumulator de energie electrica este un dispozitiv capabil sa stocheze, incarcatura electrica acumulata anterior in structura sa datorita proceselor chimice interne.

  • Dupa deconectarea bateriei de la sursa de curent, aceasta poate functiona ca sursa de energie electrica , renuntand la sarcina conectata la electrozii acesteia printr-o sarcina activa sau pasiva.

  • Principala diferență dintre o baterie electrică și o baterie convențională este faptul că primul tip de baterie enuntat (bateria electrica) este capabil sa recepționezein mod repetat (pentru cateva sute de cicluri) o incarcatura electrica.

17/07/19 17:30

Acumulatori

Un acumulator electric sau un acumulator de energie electrica este un dispozitiv capabil sa stocheze, incarcatura electrica acumulata anterior in structura sa datorita proceselor chimice interne. Acumularea incarcarii in acumulator are loc in timpul expunerii la curent electric...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook