18.06.2018

  • Apariția acestui tugui în zona vârfului fructului indică faptul că fructul a fost stimulat și prin stimulare repetată el s-a acumulat, declara un specialist în legumicultură, potrivitagrointel.ro.

  • În cazul roșiilor cu chimicale apare un spațiu între miez și coajă.

  • Roşiile cu moţ sunt cele mai periculoase, pentru că sunt tratate cu mult ETREL, moţul fiind chiar o malformaţie a fructului.

  • Țuguiul se formează din cauza folosirii în exces a unei substanțe chimice.

13/06/18 16:02

Adevărul despre roșiile cu ţugui! Ce sunt, de fapt. Mai mănânci?

"Apariția acestui tugui în zona vârfului fructului indică faptul că fructul a fost stimulat și prin stimulare repetată el s-a acumulat", declara un specialist în legumicultură, potrivit agrointel.ro. În cazul roșiilor cu chimicale apare un spațiu între miez și coajă. Roşiile...

Obiectiv ·

×
Palo pe Facebook