01.06.2020

  • Aceasta este numai una dintre disputele dintre Trump şi membri ai Congresului, unii dintre ei membri ai Partidului Republican, legate de decizia administraţiei de a evita acordul Congresului pentru finanţarea propriilor iniţiative.

  • Comisia urma să dezbată un amendament la legea cheltuielilor pentru apărare care l-ar fi împiedicat pe Trump să mai procedeze în acest mod în viitor.

  • Casa Albă a încercat în mod repetat să reducă ajutoarele străine, de la venirea la Casa Albă a lui Trump, în ianuarie 2017, dar Congresul a respins aceste planuri.

  • Mai mulţi republicani şi democraţi au declarat că se aşteaptă ca legislativul să aprobe o lege care să reia ajutorul pentru Ucraina, dacă administraţia Trump nu ar fi deblocat banii.

13/09/19 16:37

Administraţia Trump a reluat ajutorul militar destinat Ucrainei, efectuând o plată de 250 de milioane de dolari

Membri democraţi şi republicani ai Comisiei pentru Alocări din Senat au anunţat că administraţia de la Casa Albă a furnizat banii miercuri noaptea. Comisia urma să dezbată un amendament la legea cheltuielilor pentru apărare care l-ar fi împiedicat pe Trump să mai procedeze...

Romania TV ·

Administraţia Trump a reluat ajutorul militar destinat Ucrainei, efectuând o plată de 250 de milioane de dolari

Romania TV

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook