25.02.2020

PE SCURT

  • Noul ambasador al Statelor Unite ale Americii la Organizația Națiunilor Unite (ONU) este Kelly Craft, aceasta ocupând postul după ce timp de opt luni a fost vacant.

  • Ceremonia a avut loc în spatele uşilor închise la Casa Albă, a spus un purtător de cuvânt.

  • În vârstă de 57 de ani, Kelly Craft, care a fost anterior ambasadorul administrațieiTrump în Canada, a fost nominalizată pentru poziţia de la ONU în februarie.

  • Anterior marţi, Senatul a votat cu 56 de voturi 'pentru' şi 38 'împotrivă' în favoarea numirii sale în postul de reprezentant al SUA la Adunarea Generală a ONU.

11/09/19 11:31

Administrația Trump a numit noul ambasador al SUA la ONU

Noul ambasador al Statelor Unite ale Americii la Organizația Națiunilor Unite (ONU) este Kelly Craft, aceasta ocupând postul după ce timp de opt luni a fost vacant. Ceremonia a avut loc la Casa Albă într-un cer restrâns. Senatul a votat anterior, cu 56 de voturi 'pentru'...

Jurnalul ·

Kelly Craft a fost învestită în funcţia de ambasador al SUA la ONU

Kelly Craft a fost învestită marţi, la Washington, ambasador al SUA la ONU, ocupând o poziţie-cheie care a fost lăsată descoperită de către administraţia preşedintelui Donald Trump în cea mai mare parte a anului, relatează DPA. Ceremonia a avut loc în spatele uşilor închise...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook