26.02.2021

  • Generic vorbind a te manifesta este o condiție a existenței viului, este o dorință a individului de a se afirma ce nu poate fi evitată.

  • Florin Ciubotaru, artist vizual Expoziția va putea fi vizitată la Sala „Irina Nicolau”, până pe 29 noiembrie 2020, de marți până duminică, între orele 10.00 și 18.00.

  • Acest proces odată realizat nu rezistă mult în singurătate, el trebuie perceput și de alții cu întâmpinări polemice, analize, contraziceri, argumentări.

  • În formula actuală am ales să-l invit pe fiul meu Andrei, mi-a fost mai ușor să hotărăsc, cunoscându-i poziția față de realitate și felul cum gândește.

12/11/20 02:28

Adverbe. Expoziția artiștilor vizuali Florin Ciubotaru și Andrei Ciubotaru, 5 – 29 noiembrie 2020, Sala „Irina Nicolau”, Muzeul Național al Țăranului Român

Generic vorbind a te manifesta este o condiție a existenței viului, este o dorință a individului de a se afirma ce nu poate fi evitată. Lucrările aparțin inițial intimității autorului. Acest proces odată realizat nu rezistă mult în singurătate, el trebuie perceput și de...

RFI ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook