22.05.2018

PE SCURT

  • Manchester United şi Olympique Lyon vor disputa manşele retur pe teren propriu.

  • Ajax şi Celta vor fi echipele gazdă din turul semifinalelor, pe 4 mai, în timp ce partidele retur, din 11 mai, vor avea loc la Lyon şi Manchester.

  • Câştigătoarea dintre Ajax şi Lyon va fi considerată echipa gazdă în finala programată pe 24 mai, pe Friends Arena din Solna (Stockholm).

  • Noutatea constă în faptul că formația care va câştiga Europa League va fi calificată direct în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor, indiferent de poziţia ocupată în campionatul intern.

21/04/17 15:11

Europa League, tragere la sorți

Manchester United- Celta Vigo Ajax-Lyon Partidele tur din semifinale se vor disputa pe 4 mai, în timp ce returul va avea loc pe 11 mai. Manchester United şi Olympique Lyon vor disputa manşele retur pe teren propriu. Noutatea constă în faptul că formația care va câştiga...

DCnews ·

Europa League, tragere la sorți

DCnews

Ajax - Lyon şi Celta - Manchester United, în semifinalele Europa League

Ajax Amsterdam o va întâlni pe Olympique Lyon, iar Celta Vigo pe Manchester United, în semifinalele Europa League la fotbal, potrivit tragerii al sorţi efectuate, vineri, la sediul UEFA, de la Nyon. Ajax şi Celta vor fi echipele gazdă din turul semifinalelor, pe 4 mai,...

Jurnalul ·

Ajax - Lyon şi Celta - Manchester United, în semifinalele Europa League

Jurnalul

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook