26.09.2020

  • „Voi intenta proces civil pentru calomnie, pentru afirmaţii calomnioase, primarului PSD în funcţie, Gabriela Firea, care a spus despre mine, explicit, că am luat bani pentru a ajuta cetăţeni în diferite chestiuni.

  • Gabriela Firea l-a acuzat pe Nicușor Dan detrafic de influență și că ar fi pus presiuni pe funcționari din primărie pentru „a-l apăra pe interlopul Mitrache zis Câine”.

  • Înregistrareaconține un dialog între candidatul dreptei la Primăria Capitalei și un reprezentant al primăriei Sectorului 4, în cadrul căruiaNicușor Dan ar fi încercat să împiedice demolarea unei construcții.

  • Eu înţeleg că ea nu poate să conceapă ca cineva să îşi dedice 15 ani din viaţă ca să apere nişte principii şi să apere nişte oameni împotriva abuzurilor autorităţilor - pentru principii.

15/09/20 22:13

Alegeri locale 2020. Nicușor Dan a anunțat că îi va intenta proces civil pentru calomnie Gabrielei Firea

Deputatul Nicușor Dan, susținut de PNL și USR PLUS la Primăria Capitalei, a anunțat, marți, în cadrul unei conferințe de presă, că îi va intenta proces civil pentru calomnie primarului general, Gabriela Firea, în urma acuzațiilor de trafic de influență și șantaj. „Eu știu...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook