13.07.2020

PE SCURT

  • Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, vineri, o serie de avertizări nowcasting Cod galben de furtună, valabile în mai multe județe judeţe.

  • Potrivit ANM, în mai multe localități din județele Arad și Bihor vor avea loc averse, însoțite de frecvente descărcări electrice și grindină de mici dimenisiuni, însoțite de intensificări ale vântului.

  • O altă avertizare, valabilă până la ora 15.00, vizează județele Constanța și Tulcea, unde meteorologii anunță intensificări ale vântului, cu rafale ce vor atinge 55 - 60 km/h.

29/05/20 17:21

Alertă ANM. Cod galben de furtună în mai multe județe

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, vineri, o serie de avertizări nowcasting Cod galben de furtună, valabile în mai multe județe judeţe. COD : GALBEN Valabil de la : 29-05-2020 ora 17:00 până la : 29-05-2020 ora 18:00 In zona : Județul Arad: Vinga; Județul...

Jurnalul ·

Coduri galbene de vreme severă în mai multe județe din țară. Ce zone sunt vizate

Meteorologii au emis, vineri, mai multe avertizări cod galben de ploi, descărcări electrice, grindină și vânt, valabile în județele Arad, Alba, Bihor, Timiș, Hunedoara, Tulcea și Constanța. Potrivit ANM, în mai multe localități din județele Arad și Bihor vor avea loc averse,...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook