25.09.2020

  • Pakistanul a închis astăzitoate trecerile de frontieră cu Afganistanul pentru a îmbunătății securitatea înaintea alegerilor prezidențiale din țara vecină, aflată în război, după ceinsurgenţii talibani au ameninţat cu perturbarea scrutinului.

  • Punctele de trecere de la granițăvor rămâne închisecirculaţieipersoanelor şi camioanelor cu marfă timp de două zile,a precizat Ministerul pakistanez de Externe.

  • Alegerile pentru un nou preşedinte afgan sunt programate sâmbătă, pe fondul temerilor legate de violenţă după ce liderii talibani le-au ordonat insurgenţilor să boicoteze alegerile.

  • Au circulat informaţii că aceștiaîşi lansează atacurile mortale în Afganistan folosind ascunzătorile lor de peste graniţă, cu complicitatea agenţiilor de spionaj pakistaneze.

27/09/19 11:33

Alertă la granița cu Afganistanul ! Pakistanul a închis frontiera pe timpul scrutinului

Pakistanul a închis astăzi toate trecerile de frontieră cu Afganistanul pentru a îmbunătății securitatea înaintea alegerilor prezidențiale din țara vecină, aflată în război, după ce insurgenţii talibani au ameninţat cu perturbarea scrutinului. Punctele de trecere de la graniță vor...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook