07.07.2020

  • Preşedintele şedinţei plenului reunit al Parlamentului de luni, liberala Alina Gorghiu, a declarat că, deşi social-democraţii nu îşi înregistrează prezenţa la lucrări, vor putea lua cuvântul de la tribună.

  • Anterior, preşedintele de şedinţă anunţase că sunt şase parlamentari cărora nu le funcţionează cartelele de vot - Călin Popescu-Tăriceanu, Kelemen Hunor, Alexandru Băişanu, Lavinia Cosma, Mihai Ruse şi Ioan Simionca.

  • Singurul parlamentar PSD care şi-a anunţat participarea la şedinţa de plen comun în care urmează să fie învestit Cabinetul Orban este liderul deputaţilor social-democraţi, Alfred Simonis.

  • Pe logica asta înţeleg că cei 11 colegi care nu au semnat nu sunt în sală, nu vor vota la moţiune, a replicat Simonis.

04/11/19 15:05

Alina Gorghiu: Să le dăm cuvântul colegilor de la PSD, chiar dacă sunt în plin boicot

Preşedintele şedinţei plenului reunit al Parlamentului de luni, liberala Alina Gorghiu, a declarat că, deşi social-democraţii nu îşi înregistrează prezenţa la lucrări, vor putea lua cuvântul de la tribună. Singurul parlamentar PSD care şi-a anunţat participarea la şedinţa...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook