03.03.2021

  • Compania Dante International SA, proprietarulplatformei online eMAG Marketplace, a fost amendatăcu6,7 milioane de euro de către Consiliul Concurenței, pentru abuz de poziție dominantă pe piața serviciilor de intermediere prin platforme online de tip marketplace.

  • În acest fel, s-au limitat ofertele partenerilor afiliați eMAG.ro, ceea ce a condus la afectarea concurenței reale între ofertele de produse prezentate pe această platformă.

  • Compania a recunoscut fapta anticoncurențială și a beneficiat de o reducere a amenzii”, transmite autoritatea de concurență.

  • Dante trebuiesă-și îmbunătățească politica de soluționare a plângerilor, prin crearea unui set de bune practici în administrarea relației cu participanții la platformă.

29/12/20 12:03

Amendă uriașă pentru eMAG din partea Consiliului Concurenței

Compania Dante International SA, proprietarul platformei online eMAG Marketplace, a fost amendată cu 6,7 milioane de euro de către Consiliul Concurenței, pentru abuz de poziție dominantă pe piața serviciilor de intermediere prin platforme online de tip marketplace. „În...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook