03.07.2020

PE SCURT

  • Având în vedere situaţia, Secţia 10 Poliţie efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare, precizează Poliţia Capitalei.

  • Potrivit sursei citate, persoana indicată de către angajatul băncii că a formulat ameninţarea a fost identificată, dar la acest moment nu s-ar afla pe teritoriul României.

  • La acest moment, se acţionează în zonă, inclusiv cu participarea pirotehniştilor din cadrul IGPR, a transmis anterior Inspectoratul General al Poliţiei Române.

  • Reprezentanţii unei bănci cu sediul pe Calea Victoriei au anunţat că o persoană care şi-a exprimat anumite nemulţumiri a ameninţat cu amplasarea unui dispozitiv exploziv la acest sediu.

23/10/19 19:55

Amenințarea cu bombă de la o bancă din Capitală, falsă

Ameninţarea cu bombă de la banca de pe Calea Victoriei s-a dovedit falsă, după ce, în urma controlului pirotehnic, nu a fost găsit niciun dispozitiv potenţial periculos, informează Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB), scrie Agerpres. Potrivit...

DCnews ·

Ameninţarea cu bombă de la banca de pe Calea Victoriei s-a dovedit falsă

Ameninţarea cu bombă de la banca de pe Calea Victoriei s-a dovedit falsă, după ce, în urma controlului pirotehnic, nu a fost găsit niciun dispozitiv potenţial periculos, informează Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB). Potrivit sursei citate, persoana...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook