21.06.2021

  • Zeci de amenzi, în valoare totală de210.600de lei, au fost aplicate noaptea trecută în Centrul Vechi,în urma unor controale efectuatede polițiști, polițiști locali, jandarmi și comisari de la Protecția Consumatorului.

  • Poliția Capitalei a transmis că s-au dat amenzi totale de 3.500 lei persoanelor care nu poartaumască și nu respectaudistanța socială.

  • Au fost aplicate sancțiuni în valoare de 10.000 lei pentru nerespectarea normelorsanitare veterinare şi pentru siguranţa alimentelor și de 40.000 de lei pentrucontravenţiila normele din domeniul sănătăţii publice.

  • Au fost confiscate40 kg de materie primă de origine animală și nonanimală și s-a dispus oprirea temporară a activității de prestări servicii în bucătărie la una dintre societăți.

12/07/20 11:12

Amenzi uriașe în Centrul Vechi al Capitalei. Bucătăria unei terase a fost închisă

Zeci de amenzi, în valoare totală de 210.600 de lei, au fost aplicate noaptea trecută în Centrul Vechi, în urma unor controale efectuate de polițiști, polițiști locali, jandarmi și comisari de la Protecția Consumatorului. Bucătăria unei terase a fost închisă temporar. Au...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook