23.01.2020

  • Încă o dată, acuzaţii total gratuite sunt avansate împotriva părţii ruse şi vizează să discrediteze Rusia în faţa comunităţii internaţionale, a subliniat Ministerul Afacerilor Externe al Rusiei într-un comunicat.

  • Un avion Boeing, aparţinând Malaysia Airlines, care plecase de la Amsterdam spre Kuala Lumpur, a fost doborât deasupra zonei de conflict din estul separatist al Ucrainei la 17 iulie 2014.

  • Suspecţii sunt consideraţi responsabili că au adus un sistem antiaerian de rachete BUK din Rusia în zona de conflict din estul Ucrainei.

  • Sistemul de rachete a provenit de la armata rusă şi a fost folosit pentru a doborî avionul deasupra unei zone controlate de rebelii susţinuţi de Moscova, conform echipei de investigaţie.

19/06/19 20:41

Ancheta asupra prăbuşirii cursei MH17: Ministerul de Externe rus denunţă "acuzaţii gartuite" menite să discrediteze Rusia

Ministerul de Externe rus a denunţat miercuri "acuzaţi gratuite" menite să discrediteze Rusia, după ce ancheta internaţională asupra doborârii cursei aviatice MH17 în 2014 în estul separatist al Ucrainei a identificat patru suspecţi, dintre care trei ruşi, informează AFP. "Încă...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook