24.05.2019

PE SCURT

  • ”Domnule consilier prezidential, solutia e simpla si e la dvs: Presedintele revine de la ski si semneaza, banii vin la oameni.Sustenabilitate si necesar au existat si in anii anteriori, vor fi si anul acesta.

  • #sporlaski Daca dati un google cu Klaus Iohannis ski pe perioada decembrie 2018-martie 2019 veti intelege de ce Guvernul e ocupat cu ro2019eu si altii au dovezi clare de alte griji.

  • Toți cetățenii României s-au convins că în fiecare an și fără nicio întârziere, guvernarea PSD+ALDE a asigurat fără probleme banii de pensii, salarii sau pentru asistență socială.

  • Un Presedinte fara griji nu ar trebui sa se ingrijireze fara nevoie.

09/03/19 08:50

Andi Cristea, eurodeputat PSD: Dați un Google cu Iohannis. Veți înțelege de ce

”Domnule consilier prezidential, solutia e simpla si e la dvs: Presedintele revine de la ski si semneaza, banii vin la oameni. Sustenabilitate si necesar au existat si in anii anteriori, vor fi si anul acesta. Un Presedinte fara griji nu ar trebui sa se ingrijireze fara...

DCnews ·

PSD, atac la Iohannis în cazul pensiilor: Din nou în minivacanță

"PSD constată că președintele Klaus Iohannis nu a dorit să își schimbe obiceiul de a își lua o minivacanță în weekend și nici să riște să se facă din nou de râs spunând ca nu mai sunt bani de pensii, de aceea astăzi și-a trimis consilierul să ne spună aceeași poezie de anul...

DCnews ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook