17.10.2019

  • Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, susţine că nu va mai exista manual unic iar în noua metodologie pentru elaborarea manualelor accentul cade pe calitate şi apoi pe preţ.

  • (...) În metodologie accentul l-am pus pe calitatea manualului, pe criteriile care vizează calitatea şi care ţin de conţinutul ştiinţific corect, de adaptarea la programă, respectarea programei, adaptarea la vârsta copilului.

  • Manualul rămâne una dintre cele mai importante resurse educaţionale, a declarat ministrul Educaţiei marţi seară la Realitatea TV.

  • (...) Vom încerca să folosim Editura Didactică pentru manualele cu care editurile nu vin la licitaţie - este vorba despre manualele pentru minorităţi, sunt puţine la număr, a explicat ministrul.

09/01/19 08:06

Andronescu: Se renunţă la ideea de manual unic. Noua metodologie pentru elaborarea manualelor pune accent pe calitate

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, susţine că nu va mai exista manual unic iar în noua metodologie pentru elaborarea manualelor accentul cade pe calitate şi apoi pe preţ. "E deja pe site-ul Ministerului Educaţiei noua metodologie pentru elaborarea manualelor în...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook