20.10.2019

  • Angajaţi ai unui spital din Marea Britanie au fost filmaţi cu camera ascunsă în timp ce torturau pacienţi cu autism şi dizabilităţi de învăţare, relatează joi Press Association.

  • Un reporter sub acoperire al programului BBC Panorama a filmatpacienţi care erau loviţi, batjocoriţi şi maltrataţi de membri ai personalului la spitalul pentru adulţi vulnerabili Whorlton Hall, din comitatul Durham, nordul Angliei.

  • Cygnet, compania care administrează spitalul privat finanţat de NHS (sistemul de asistenţă medicală de stat din Regatul Unit), a declarat că a fost şocată şi profund întristată şi colaborează cu poliţia.

  • Autorităţile au deschis o anchetă şi spitalul cu 17 paturi a fost închis, 16 angajaţi au fost concediaţi şi pacienţii transferaţi la alte centre de îngrijire.

24/05/19 13:29

Angajaţi ai unui spital, filmaţi în timp ce TORTURAU pacienţi cu autism şi dizabilităţi de învăţare

Angajaţi ai unui spital din Marea Britanie au fost filmaţi cu camera ascunsă în timp ce "torturau" pacienţi cu autism şi dizabilităţi de învăţare, relatează joi Press Association. Un reporter sub acoperire al programului BBC Panorama a filmat pacienţi care erau loviţi,...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook