02.07.2020

PE SCURT

  • ''Trebuie făcut totul pentru a evita violenţa şi a găsi opţiuni pentru a se ajunge la o soluţie prin dialog, a declarat Merkel după o întrevedere la Berlin cu preşedintele lituanian Gitanas Nauseda.

  • Guvernul german a acţionat pentru a încuraja dialogul, ''dar în baza legilor în vigoare din Hong Kong'' care asigură libertatea de opinie şi statul de drept, a declarat Merkel.

  • Drepturile cetăţenilor din Hong Kong, care au fost garantate la retrocedarea fostei colonii britanice sub suveranitatea Chinei în 1997, nu ar trebui să fie puse la îndoială, a subliniat Merkel.

  • Numărul protestatarilor în ultimele 10 săptămâni este de ordinul milioanelor, iar confruntările cu poliţia sunt tot mai violente.

15/08/19 11:17

Angela Merkel cere respectarea drepturilor şi a statului de drept în Hong Kong şi lansează un apel la dialog

''Trebuie făcut totul pentru a evita violenţa şi a găsi opţiuni pentru a se ajunge la o soluţie prin dialog", a declarat Merkel după o întrevedere la Berlin cu preşedintele lituanian Gitanas Nauseda. Guvernul german a acţionat pentru a încuraja dialogul, ''dar în baza legilor...

DCnews ·

Profilul sociologic al manifestanţilor din Hong Kong: tineri, educaţi şi furioşi

Numărul protestatarilor în ultimele 10 săptămâni este de ordinul milioanelor, iar confruntările cu poliţia sunt tot mai violente. De la contestarea unui proiect de lege privind extrădarea în China s-a ajuns la revendicări ale drepturilor şi libertăţilor democratice şi la...

DCnews ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook