22.01.2022

  • Cancelarul german Angela Merkel,va efectua o ultimă vizită în Franţa, miercuri, pentru a se întâlni cu preşedintele Emmanuel Macron la Beaune, a anunţat vineri guvernul de la Berlin, relatează AFP.

  • Călătoria va fi axată pe discuţii personale privind chestiunile actuale de politică internaţională şi europeană, a declarat Martina Fietz, purtătoare de cuvânt a guvernului, în cadrul unei conferinţe de presă regulate.

  • Invitaţia preşedintelui Macron este un semn al relaţiilor strânse între Germania şi Franţa şi reflectă cooperarea în mod special bazată pe încredere între cei doi lideri, a adăugat ea.

  • Dacă negocierile vor fi încununate de succes, actualul ministru de finanţe, social-democratul Olaf Scholz, îi va succeda Angelei Merkel în funcţia de cancelar.

29/10/21 16:20

Angela Merkel efectuează miercuri o vizită de adio în Franţa

Cancelarul german Angela Merkel,va efectua o ultimă vizită în Franţa, miercuri, pentru a se întâlni cu preşedintele Emmanuel Macron la Beaune, a anunţat vineri guvernul de la Berlin, relatează AFP. Călătoria va fi "axată pe discuţii personale privind chestiunile actuale...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook