15.01.2021

  • Expoziții pe pietonalul Ștefan cel Mare, în Copou și pe esplanada Teatrului Național, cu ocazia aniversării a 180 de ani de la înființarea instituției Teatrului Național Iași.

  • Acum 180 de ani, la Iași, lua ființă primul Teatru Național și prima instituție de spectacole de stat din spațiul românesc, sub directoratul lui Costache Negruzzi, Vasile Alecsandri și Mihail Kogălniceanu.

  • Mulțumim pentru implicare și parteneriat Primăriei Municipiului Iași, Muzeului Județean de Istorie Brașov și Muzeului Literaturii Române - Colecția Istoria Teatrului Românesc prin amabilitatea muzeografei Laura Terente.”

  • Tot de pe 25 noiembrie, ieșenii care trec prin parcul Teatrului Național se vor bucura de o colecție valoroasă de afișe din perioada 1840-2020.

24/11/20 14:39

Aniversarea Teatrului Național Iași - Pe simeze, 180 de stagiuni naționale neîntrerupte

Expoziții pe pietonalul Ștefan cel Mare, în Copou și pe esplanada Teatrului Național, cu ocazia aniversării a 180 de ani de la înființarea instituției Teatrului Național Iași. Acum 180 de ani, la Iași, lua ființă primul Teatru Național și prima instituție de spectacole...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook