28.05.2022

  • În replică, operatorul susține că această notă de control a ANRSC este eronată și că nu are de restituit bani, ci de încasat bani din diferențele de tarif practicate.

  • De asemenea, „Primăria Capitalei nu a efectuat niciun control la Eco Sud SA, cu toate că avea cunoștință că societatea aplică tarife de depozitare neaprobate de către CGMB, faptă care trebuie sancționată cu amendă”.

  • „Procesul-verbal de control al ANRSC este invalidat de o hotărâre a Consiliului General al Municipiului București (…) care reglementează tarifele pentru perioada 2016-2020, la 42,4 euro pe tonă”.

  • Mai mult, conform acestei note-raport, până la 31 decembrie 2021, Eco Sud SA trebuie să restituie Primăriei Capitalei sumele nelegal încasate, în cuantum de 131.728.166,74 de lei.

29/12/21 07:12

ANRSC îl pune la zid pe Nicușor Dan, în legătură cu criza gunoaielor din București

Printr-o adresă oficială, Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare și Utilități Publice îl acuză pe primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, că nu comunică primăriilor de sector tariful reglementat pe care are dreptul să-l practice administratorul...

Jurnalul ·

×
Palo pe Facebook