26.02.2020

PE SCURT

  • Gabriela Firea a declarat, miercuri, că bucureștenii vor avea în continuare apă caldă și căldură, chiar dacă municipalitatea are probleme financiare.

  • Deşi Primăria Municipiului București s-a confruntat în acest an cu dificultăţi financiare din cauza tăierilor bugetare, nu va fi sistatălivrarea agentului termic.

  • Primarul general a mai subliniat că există o procedură de licitații pentru urgentarea reparațiilor țevilor: „Avem contract cadru pe 2 ani cu posibilitatea de prelungire la 4 ani și ulterior cu 4 companii private.

  • Primarul general a precizat că pe aceste şantiere lucrează atât angajaţi ai RADET, cât şi ai companiilor municipale Termoenergetica șiEnergetica Servicii.

25/09/19 17:51

Apă caldă și căldură în București, anunțul făcut miercuri, 25 septembrie

Gabriela Firea a declarat, miercuri, că bucureștenii vor avea în continuare apă caldă și căldură,  chiar dacă municipalitatea are probleme financiare. „Sub nicio formă, nici anul acesta, nu se pune problema ca din cauza dificultăților financiare prin care am trecut, în acest...

DCnews ·

Gabriela Firea îi asigură pe bucureșteni că vor avea apă caldă și căldură

Edilul general al Capitalei, Gabriela Firea, îi asigură pe bucureșteni că nu vor rămâne fără apă caldă şi căldură. Deşi Primăria Municipiului București s-a confruntat în acest an cu dificultăţi financiare din cauza tăierilor bugetare, nu va fi sistată livrarea agentului...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook